Brief van mij aan jou


Onze dienstverlening


Voor wie dat wil, valt er tegelijkertijd veel te beleven. We zijn steeds toegankelijk en bezoek wordt altijd met open armen ontvangen. We hebben geen vaste bezoekuren. De cafetaria en de tuin vormen de ideale plek waar de bewoners en hun bezoekers kunnen bijpraten.
Onze dienstverlening speelt zo goed mogelijk in op de dagelijkse behoeften van elke bewoner. Maar wij vinden dat goede hulpverlening daar niet mag stoppen. We willen zien dat jij, samen met jouw familie hier een goed leven kan leiden, een leven dat past bij wie jij bent.
We willen weten hoe een nieuwe bewoner de volgende stap in zijn leven wil inrichten en welke verwachtingen hij of zij daarbij heeft. Ook al ziet het leven er in deze nieuwe levensfase wellicht anders uit dan voorheen. 

Met elke bewoner bouwen we een persoonlijke band op. De basis voor die relatie is wederzijds respect. Vanaf de eerste dag willen we weten wat een bewoner verwacht van zijn verblijf, en hoe hij zijn leven in zijn nieuwe omgeving wil invullen. We vinden het erg belangrijk dat bewoners, naast de mensen in de dagelijkse verzorging, altijd een plaats hebben waar ze permanent terecht kunnen als ze nood hebben aan psychosociale begeleiding, als ze vragen hebben of ergens mee zitten. Bewoners en familie vinden bij de medewerkers altijd een luisterend oor. De aandacht voor het individu zit ook in onze praktische aanpak. Zo kan een bewoner zijn kamer en de schikking ervan volledig vrij bepalen.

Welke de behoeften ook zijn, in Nottebohm gaan we voor elke inwoner steeds op zoek naar het passende antwoord. Een kwaliteitsvol antwoord ook. En tegelijkertijd waken we erover dat dit alles kan tegen betaalbare tarieven.

Nottebohm care
Jij bent voor ons een waardevol mens. We willen zien dat je hier een goed leven kan leiden, een leven dat past bij wie jij bent.

Contact